Tort wiosenny
Tort wiosenny
Kaszanka w chlebie
Kaszanka w chlebie.jpg
Mazurek
img1_l.jpg
Faworki karnawałowe
faworki
Domowy chleb
img2_l.jpg
Przepisy i opisy arrow Przepisy i opisy
Przepisy i opisy
Zupa jarzynowa, fasolka Jaś i budyń waniliowy | Drukuj |
piątek, 09 stycznia 2009

- Zupa jarzynowa
- Drugie danie - Fasolka Jaś. Ugotowaną fasolę można jeść po prostu z
kawałkiem świeżego  masła, albo przyrządzić ją  podobnie jak fasolkę po
Bretońsku.
- Na deser proponuję budyń waniliowy z gruszką ugotowaną w syropie, albo
gruszkę zanurzoną w kisielu żurawinowym. Gruszki się kończą ostatni moment
by się nimi zajadać, proponuję też zrobić kilka słoiczków gruszek
słodko-kwaśnych. Są pysznym dodatkiem do zimnych przekąsek.

 

Czytaj całość...
<< Start < Poprzednia 11 12 13 14 15 16 Następna > Ostatnia >>

Wyniki 136 - 136 z 136
Proponuję
Nowości
Popularne